Bruid en Bruidegom, maak jullie checklist compleet!

Bruid en Bruidegom, maak jullie checklist compleet!

Wil jij dat je trouw tot in de puntjes geregeld is? Controleer dan even of jij alle vakjes op je wedding checklist aan kan vinken.


- Kleding


Heb jij je droomjurk al in je kast hangen en zit je droomprins ook al strak in het pak? Dan is het toekomstig paar toch al goed voorbereid voor de trouw! Zoek je nog feest- of suitekleding voor je bruidsmeisjes of je getuige? Laat ze dan snel kennis maken met E&R Wedding and Fashion! Vast en zeker vinden wij de perfecte match!


- Kapsel


Wil jij stralen tijdens je trouwdag? Boek dan voor de finishing touch een gerenommeerde kapper zoals Steven St Clayr. Zijn visie? ‘ Zoek altijd het beste in jezelf en geniet van het leven.’ Kies zelf hoe jij je bruidskapsel wil op de mooiste dag van je leven, en zij doen de rest!


- Locatie


Laat alles tot zijn recht komen op de geschikte feestlocatie. Gaande van aan het water tot in een sfeervolle zaal. Wie zoekt, die vindt!


- Genodigden


Hebben alle genodigden hun aanwezigheid doorgegeven aan het toekomstig bruidspaar? Dan kan jij de juiste hoeveelheden doorgeven aan je cateraar. Let the party begin!


Heb jij alles aangevinkt? Proficiat! Dan wensen wij jullie een mooie trouwdag toe!


http://www.erwedding.be/