DE NIEUWSTE TRENDS IN HUWELIJKSLAND

DE NIEUWSTE TRENDS IN HUWELIJKSLAND

DO`S


Blog it


Hou je vrienden en familie op de hoogte van jullie huwelijksplannen door middel van een huwelijksblog. Hip en eenvoudig, want met één klik is heel je entourage op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen van je trouwdag.


Ga voor kleur


Ontwerpers wijken steeds vaker af van maagdelijk witte bruidsjurken. Ga eens voor een poedertint, zachtroze, babyblauw of zwart.


Bruidsmeisjes


Volg de trend uit Amerika en tover je beste vriendinnen om tot stralende bruidsmeisjes die je kopzorgen laten wegvallen op jouw speciale dag.


DON`TS


Lenen bij de ouders


Leen geen duizenden euro’s van je ouders, maar ga creatief aan de slag en verzamel zo zelf de middelen voor de trouwdag van je dromen.


Het milieu negeren


Laat de natuur niet lijden onder jouw grote dag, maar doe zoals Prins William & Kate en Prins Albert & Charlene: kies voor een bio-huwelijk. Hot én goed voor de natuur. Tips: gebruik streekproducten of gebruik herplantbare bomen als decoratie.


Tortelduifjes


Duiven aan het einde van de ceremonie zijn not done in 2012. Ga in de plaats daarvan voor romantische rozenblaadjes of traditionele rijst die daarenboven mooi op je trouwfoto’s ogen.


Flamboyante openingsdans


Youtube gonste in 2010 en 2011 van de openingsdanshits waarin bruidsparen de traditionale openingsdans aan hun laars lapte en er een entertainend fuifnummer van maakten. Zorg er toch voor dat je eerste dans als paar romantisch blijft en keer terug naar de essentie.


Meer tips nodig? Check dan zeker het bruidsmagazine For Lovers.