EEN TIPJE VAN DE SLUIER OPGELICHT: DE BRUIDSLINGERIE!

EEN TIPJE VAN DE SLUIER OPGELICHT: DE BRUIDSLINGERIE!

Ook al is je bruidsjurk de eyecatcher van de dag: verlies zeker je bruidslingerie niet uit het oog. Met onderstaande tips zorg je voor een tweede `wauw’-moment wat later op je trouwdag/nacht.


Tip 1: Laat je duistere kant zien


Ben je op zoek naar die sexy toets? Ga dan voor zwarte kanten lingerie. Ook nachtblauw, chocoladebruin en bordeaurood zorgen voor een sexy en aantrekkelijke look. Let op: je jurk moet het natuurlijk wel toelaten.


Tip 2: Val op


Wil je eens iets anders dan volledig witte lingerie? Ga dan voor helder rood, suikerspinroze of ijzig blauw. Opvallend, maar buitengewoon sexy.


Tip 3: Ga voor prints


Helemaal `in‘ nu, zijn prints die je vrouwelijke vormen extra in de verf zetten. Pas wel op dat de prints niet te veel aandacht naar zich toe trekken. Jij blijft natuurlijk het middelpunt van de belangstelling.


Tip: 4: Volg de traditie


Wil je de traditie toch niet breken en ben je nog steeds fan van maagdelijk wit? Geen probleem. Door te experimenteren met verschillende stijlen en ontwerpen kan je er ongetwijfeld ook zinnenprikkelend uitzien. Sexy uitsnijdingen en druppelopeningen zijn daarbij bijvoorbeeld een optie.


Voor eender welke kleur je kiest: zorg dat het model bij jouw lichaam past en dat je trouwjurk alles goed bedekt. Toch niet overtuigd door de kleuren? Dan kan huidskleurige lingerie misschien iets voor jou zijn.