TROUW-MARIAGE BEURS

TROUW-MARIAGE BEURS

Je bent ten huwelijk gevraagd en de grote dag komt steeds dichterbij. Hoe bereid je je daar het best op voor? Inderdaad. Je woont een trouwbeurs bij om inspiratie op te doen en je te verdiepen in de laatste nieuwe trends in de huwelijkswereld. Woon je in de buurt van Leuven? Goed nieuws dan! Want na Antwerpen en Gent is er nu ook een Trouw-Mariage Berus in Leuven.


De beurs is overspoeld met mensen die jouw professioneel advies kunnen geven op vlak van catering, fotografie, accessoires, bruidskledij, huwelijksreizen, enzovoort. De beurs is ideaal om prijzen te vergelijken en bevat bovendien spectaculaire bruidsmodeshows waarin de laatste bruids-en suitekleding trends getoond worden.


Verder is Davy Brocatus aanwezig om jouw en je toekomstige hubby initiatielessen te geven om van jullie trouwfeest een heus dansfeest te maken. Ben je nog niet zeker van hoe je je make-up zal doen op je trouwdag? Neem dan een bezoekje aan het Make-up eiland waar visagisten je graag bijstaan in de zoektocht naar jouw ideale bruidslook. Naast het Make-up eiland is er ook nog een Studio For Lovers waarin je een fotohshoot kan doen.


Een heleboel activiteiten die je als bride-to-be dus absoluut niet mag missen! Kom dus zeker een kijkje nemen op 5,6 en 7 oktober in Antwerp expo in Antwerpen of op 24 en 25 november in de Brabanthal in Leuven.


Trouw-Mariage, de droombeurs voor elk huwelijk.