Wat is het ‘perfecte trouwkostuum’?

Wat is het ‘perfecte trouwkostuum’? Sta je binnenkort voor het altaar? Dan wil je ook als bruidegom een stunning verschijning zijn.

Wanneer je een trouwkostuum uitzoekt, is budget allereerst een belangrijke leidraad. Tegenwoordig vind je in iedere prijsklasse een veelheid aan opties, mogelijkheden en stijlen. Heel belangrijk is vervolgens hoe het kostuum zit en hoe comfortabel jij je in je pak voelt. Je trouwdag is per slot van rekening een belangrijke dag in je leven en dan is het wel zo fijn als jij je helemaal op en top voelt!


Daarna komt de stijl, de belijning en de kleur van je trouwkostuum. Tegenwoordig zie je vaak een modieuze, strakke Italiaanse belijning en een trouwpak in lichte kleuren en / of glanzende stof. Los van trends, is het belangrijk om een model uit te kiezen, waarin jij je goed voelt. Hou tot slot ook rekening met een eventueel thema van het trouwfeest en de stijl van de jurk van jouw bruid.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om onze volledige collectie kleding voor de bruidegom te bekijken >>