Zo schrijf je jouw persoonlijke huwelijksgeloften

Zo schrijf je jouw persoonlijke huwelijksgeloftenJullie trouwdag is echt jullie dag. De dag dat jullie liefde voor elkaar een officieel tintje krijgt. Om deze dag extra speciaal te maken, kunnen jullie ervoor kiezen om eigen, persoonlijke huwelijksgeloften te schrijven. Echt moeilijk is dat niet, maar je wilt het natuurlijk wel goed doen.

De beste tip die we je kunnen geven is om zo dicht mogelijk bij jezelf en jouw gevoelens te blijven. Hou je van een komische noot of ben je eerder serieus? Ben je poëtisch aangelegd of zeg je liever waar het op staat. Er bestaat geen goede of foute manier om aan je partner te zeggen dat je hem / haar belooft te steunen, wat hij / zij voor je betekent en hoezeer je van hem / haar houdt. Een heel lang epistel hoeft het niet te worden: probeer je tot 1 à 3 minuten te beperken. Hou er ook rekening mee dat je jouw geloften liefst zonder spiekbriefje voordraagt, dus goed oefenen is de boodschap.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>