Tips voor de tafelschikking op jouw bruiloft

Tips voor de tafelschikking op jouw bruiloftTijdens het diner op je trouwdag wil je dat al jullie gasten het naar de zin hebben. Dan kan je twee mensen die het niet zo goed met elkaar kunnen vinden beter niet naast elkaar zetten. Je zou de gasten ook zelf hun plaats laten kiezen, maar meestal zie je dan dat iedereen bij goede bekenden gaan zitten. Mensen die minder goede sociale vaardigheden hebben, vallen op die manier een beetje buiten de boot.

Daarom is het als bruidspaar goed om vooraf een tafelschikking te maken. Zo heb je meteen de mogelijkheid om singles aan elkaar te koppelen (wie weet ontstaat er een vonk). Door middel van naamkaartjes kan je gasten hun plek wijzen. Je kan ook creatiever te werk gaan door namen op papieren vlinders of een steen te schrijven. De echte creatievelingen kunnen een etiketje maken en op een flesje olijfolie plakken of een mooi windlichtje maken.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>