Vrijgezellenfeest om nooit te vergeten

Vrijgezellenfeest om nooit te vergetenVoorafgaand aan een trouwfeest wordt er meestal een vrijgezellenfeest georganiseerd, bedoeld om voorgoed afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan. Nog niet zo lang geleden was een vrijgezellenfeest vooral gericht op het voor schut zetten van de aanstaande bruid en bruidegom. Opvallende kleding, ongemakkelijke opdrachten… het hoort / hoorde erbij. Maar tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor een ontspannen, relaxte activiteit voor dames en wat actie en sportiviteit voor de heren.

Steeds vaker laten de dames zich graag verwennen in een beautycentrum, volgen ze een leuke workshop, of boeken ze samen een professionele fotoshoot in. Leuke vrijgezellen activiteiten voor mannen zijn onder andere survivals, paintballing, karten of quad rijden of een trip maken op een biercafé-fiets. Als geld geen rol speelt, behoren trips naar het buitenland tot de mogelijkheid of kan de vrijgezellendag uitgebouwd worden tot een vrijgezellenweekend, -midweek of -week.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>