Zonder zere voeten van je bruiloft genieten

Zonder zere voeten van je bruiloft genietenAls bruid wil je natuurlijk bijpassende pumps bij je droomjurk. Er wordt altijd geadviseerd weken van te voren te beginnen met het inlopen van de schoenen. Zo gaat je pump naar je voet staan en raken je voeten gewend aan de pasvorm. Ook voor mannen is het belangrijk om de schoenen in te lopen, om de kans op zere voeten tijdens de bruiloft te beperken.

Tijdens de openingsdans wil je natuurlijk niet struikelen en vallen door te gladde schoenen. Zorg daarom dat de onderkant al wat ruw is, door tijdens de inloopperiode op ruwe tegels te lopen. Maar er zijn ook speciale anti-slip matjes te koop, die je onderop de schoen kunt plakken. Hou je het niet tot ‘s avonds laat vol op je pumps met hoge hakken, neem dan een paar ballerina’s mee voor de avond. Niemand die het ziet, ze verdwijnen toch onder de rok van je jurk. Verder is het altijd handig om iemand in de buurt te hebben die een klein ehbo-tasje bij zich heeft met (blaren)pleisters.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>