Tips voor een budgetvriendelijk huwelijksfeest

Tips voor een budgetvriendelijk huwelijksfeestJe trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Kosten noch moeite worden gespaard. Outfits, locatie, hapjes en drankjes, vervoer, fotograaf, DJ, presentjes,… Je kan het zo duur maken als je zelf wilt. Is je budget geen bodemloze put? Met deze slimme budgettips bespaar je geld en heb je toch een pracht van een trouwdag!

Plan je huwelijk bijvoorbeeld niet in het hoogseizoen (mei tot en met september) en kies ervoor om het feest op 1 locatie te houden, dan kan je onder meer op vervoerskosten besparen. Je kan verder ook op kosten besparen op je drukwerk, door zelf je kaarten te ontwerpen en af te drukken. Waarom Champagne schenken als je met Crémants, Cava’s en Prosecco’s net zo lekker maar flink voordeliger uit bent? Ook op het diner kan je besparen… kies bijvoorbeeld voor een originele huwelijksbarbecue of een uitgebreide high tea. Hou je van bloemen op je huwelijk? Probeer ze dan aan het eind van een marktdag te kopen, vlak voor je trouwdag. Je kan er ook voor kiezen om in plaats van bloemen ander decoratiemateriaal te gebruiken, zoals kaarsen en lantaarntjes bijvoorbeeld. Je kan ze dan zelfs nog als presentje aan je gasten meegeven… Twee vliegen in 1 klap! Een handige tip is om je feestdecoratie na Valentijnsdag te kopen, want dan vind je genoeg romantische spullen aan hoge kortingen.Je ziet het… een beetje creatief zijn en je hebt een geweldig huwelijksfeest voor minder geld!


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>