Verzorgingstips voor de bruidegom

Verzorgingstips voor de bruidegomNatuurlijk wil je ook als bruidegom goed voor de dag komen op je trouwdag. Een mooi pak en een flinke knipbeurt doen veel, maar niet alles. We hebben enkele verrassende tips voor je, zodat je verzorgd en fris voor het altaar kan staan.

Wist je bijvoorbeeld dat je de conditie van je huid een flinke boost kan geven door de week voor je trouwdag geen koolhydraten en extra groenten en fruit te eten? Ook door enkele weken voor de grote dag alcohol te vervangen door water, zal je uitgeruster (en zonder wallen) paraat staan. Een goede tip is ook om je een drietal dagen voor je trouwdag niet meer te scheren en je huid de kans te geven om tot rust te komen. Een stralende glimlach? Dat spreekt voor zich. Ga eens langs bij een mondhygiënist voor een opfrisbeurt, of misschien wil je je tanden wel laten bleken? Zorg er echter wel altijd voor dat het resultaat natuurlijk oogt… je wilt liever niet met een onnatuurlijk wit gebit op de foto’s moeten staan.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>