Trouwvideo: een levende herinnering aan je trouwfeest

Trouwvideo: een levende herinnering aan je trouwfeest Je trouwdag vliegt meestal in een sneltreinvaart voorbij en dan is het handig als je daarna alles op je gemak nog eens kan terug bekijken. Wil je graag een écht levende herinnering aan je trouwceremonie en het feest, dan is een trouwvideo meer geschikt dan een album met trouwfoto’s. Steeds meer koppeltjes kiezen er dan ook voor om hun trouwdag te laten vereeuwigen door een zogeheten ‘videograaf’.

Videografen kunnen een reportage maken van bijvoorbeeld de ceremonie en/of het feest alleen. Maar je kan ze ook inschakelen om je een hele dag te volgen en een prachtige film te maken vanaf het aantrekken van de jurk en het moment dat de bruidegom zijn bruid thuis ophaalt tot de allerlaatste danspassen op het feest. Alle mooie speeches, weggepinkte traantjes en vrolijke momenten krijgen zo een prominente plaats in je herinnering. Ook kunnen alle gasten hun wensen aan het gelukkige paar overmaken per video.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>