Als een prachtige Griekse godin op je trouwdag

Als een prachtige Griekse godin op je trouwdagEén van de trends in bruidsmode voor 2015 is de Griekse look. Soepel vallende stoffen worden op een elegante manier rond je lichaam gedrapeerd, als een ode aan de godinnen uit de Griekse mythologie. Deze jurk uit de nieuwe collectie van het Amerikaanse bruidsmodemerk Orea Sposa illustreert dit perfect. Orea Sposa is één van de merken van Demetrios James Elias, de van oorsprong Griekse eigenaar van het gelijknamige bruidsmodelabel Demetrios en één van dé trendsetters in bruidsmode over de hele wereld.

Dit trouwkleed heeft een erg pure belijning, die benadrukt wordt door de soepele, verfijnde stof, die in plooien om je lichaam valt en uitmondt in een romantische sleep. De mooie sweetheart-vormige bustier is strapless, met uitzondering van het prachtig bewerkte sierlint, dat als een slang diagonaal vanaf je rug, over je schouders en tot in je taille kronkelt als een bijzondere blikvanger.


Klik hier om onze volledige collectie van Orea Sposa te bekijken >>


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>