Regen op je trouwdag? No problem!

Regen op je trouwdag? No problem!Als je jouw ideale trouwfeest moet omschrijven, dan is de kans dat je hoopt op regen minimaal. Maar face it: in ons kikkerlandje is regen wel een factor waarmee je maar beter rekening houdt bij de organisatie van je trouwfeest. Als je je goed voorbereidt, dan kan je dag alleen maar meevallen. En bovendien, wie zegt dat je hele trouwfeest dan in het water valt? Een regenachtige dag kan super gezellig zijn.

Zorg wel dat je met al je gasten kan uitwijken naar een overdekte locatie voor het feest… Zelfs al heb je een feest in open lucht gepland, er kan altijd nog een mooi gedecoreerde tent opgezet worden! Kaarsjes en eventueel warme plaids zorgen voor extra sfeer en gezelligheid. Ook een tip is om op voorhand al enkele originele indoor locaties te scouten voor de fotoshoot. Zorg voor leuke paraplu’s en misschien zelfs kleurrijke laarzen voor je gevolg. Dat levert vast erg leuke foto’s op! En voor jezelf als bruid? Neem een mooie bolero, jasje of zelfs regenjas mee, zodat de regen jou niet kan deren!


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>