Tips om de weddingstress de baas te blijven

Tips om de weddingstress de baas te blijvenIn aanloop naar dé grote dag, slaat bij veel bruidjes-in-spé de stress toe. Zal alles wel gaan zoals gepland? Zal de huwelijksdag wel exact zo lopen als je wilt? Een goede tip is om altijd het overzicht te bewaren en jezelf niet te verliezen in de kleine details, die misschien niet helemaal naar wens verlopen. Wees ook niet te beroerd om je te laten helpen bij het plannen en organiseren. Heb je niet direct geld voor een ceremoniemeester? Misschien is je mama, beste vriendin of één van je bruidsmeisjes wel een echt organisatietalent, die jou heel wat vervelende taken uit handen kan nemen!

Voel je dat de stress zich opstapelt? Zorg dan dat je er even tussenuit kan. Misschien wil je gewoon even helemaal niets, of misschien is een eind gaan lopen voor jou wel een geschikte methode om te ontspannen… Bovendien verbrand je daar tegelijkertijd weer wat calorieën mee. Op je gewicht blijven is namelijk wel een aandachtspuntje, want zo zorg je ervoor dat je jouw mooie trouwjurk nog steeds perfect zit op jouw grote dag!


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>