Trends in bruidsmode 2015

Trends in bruidsmode 2015Ook in bruidsmode zijn ieder jaar weer nieuwe trends te ontdekken. In de collecties van de grote merken voor 2015 valt op dat trouwjurken met afhangende schouders het erg goed doen. Een half mouwtje rond je schouders laat je schouders gedeeltelijk bloot voor een erg romantische uitstraling. Mouwen zijn komend seizoen sowieso erg in: van korte Franse mouwtjes tot driekwart en lange mouwen. Erg mooi zijn bijvoorbeeld korte mouwen met gouden accenten of kanten mouwen. Ook de klassieke zeemeerminlook is weer helemaal hot en sexier dan ooit, want de silhouetten benadrukken de vrouwelijke contouren van je lichaam. Mag het voor jou wat minder strak, dan is de Griekse look misschien wel wat: de luxueuze stoffen vallen soepel langs je lichaam voor een elegante uitstraling.

Decoratieve elementen zoals borduurwerk in goud- of zilverkleurige draad, brokaat en kant geven de trouwjurken van 2015 een hoog glamourgehalte. Mag het voor jou wat soberder? Ook dan zal je door de bruidsmode van 2015 niet teleurgesteld worden. Want naast al de glitter en glamour is ook minimalisme een trend, resulterend in zeer ingetogen jurken: vrij naturel en simpel van design maar o zo adembenemend!


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>