Creatieve gastenboeken voor je bruiloft

Creatieve gastenboeken voor je bruiloftJe gasten een mooie wens voor jullie laten opschrijven in een gastenboek, is een leuke traditie, die misschien wel toe is aan een aantal creatieve en originele invalshoeken. Zo kan je bijvoorbeeld een aantal vragen aan je gasten voorleggen, waarop ze antwoord geven. Om een lange rij aan het gastenboek te vermijden, kan je deze vragen ook op mooie kaartjes op tafel leggen, zodat je gasten de hele avond de tijd kunnen nemen om hun gedachten neer te schrijven. De kaartjes kan je dan op het eind van de avond (laten) ophalen en later in een boek inplakken.

Stap je af van het hele ‘boek’-idee, dan zijn er tal van alteratieven te bedenken. Wat tegenwoordig heel populair is, is een gastenkookboek met de favoriete recepten van je gasten, een videodagboek of een wensboom, die je gasten met hun geschreven kaartjes kunnen decoreren. Ook leuk is het om je gasten hun wensen op een wijn- of champagnefles te laten schrijven, zodat je later bij een speciale gelegenheid een ‘speciale’ fles kan opentrekken.Je kan je gasten ook vragen om hun wensen op een doek / in een lijst te laten schrijven, zodat je het later als uniek kunstwerk in je huis kan ophangen. Ook hier kan je weer zo creatief zijn als je zelf wilt.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>