Hoe vind je jouw perfecte trouwjurk?

Hoe vind je jouw perfecte trouwjurk?Voor veel vrouwen is de trouwdag de dag waar ze al sinds kinds af aan naar uitkeken. Het vinden van dé perfecte trouwjurk is voor bruidjes-in-spe één van de belangrijkste en ook meest stressvolle momenten in aanloop naar de grote dag. We geven je graag enkele tips voor het vinden van jouw ideale trouwjurk.

Het is bijvoorbeeld een goed idee om je op voorhand goed te oriënteren. Op beurzen en in magazines zie je wat de laatste trends zijn, welke stijlen en merken je aanspreken en zo verder. Op die manier kan je in de winkel al aangeven in welke richting je wilt uitgaan. Maar daarnaast is het toch ook een goede tip om je niet helemaal vast te leggen op één bepaalde jurk, maar een open vizier te houden. Door verschillende trouwjurken te passen, kan je nog wel eens flink verrast worden. Onze deskundige stylisten staan je bij en kunnen je precies aangeven hoe de jurk eventueel kan vermaakt worden, om nog beter aan je wensen tegemoet te komen. Om je te helpen bij je keuze, is het aan te raden om een klein ‘adviescomité’ mee te nemen, bijvoorbeeld je moeder, zus, beste vriendin(nen) enz.


Hou dit adviescomité echter wel binnen de perken, want door zoveel verschillende meningen kan het nog flink moeilijk worden om een keuze te maken. Wat iedereen ook zegt, volg altijd jouw gevoel. Hoe jij je voelt in een jurk, is uiteindelijk nog de allerbelangrijkste beslissingsfactor. Jouw gevoel, jouw jurk, jouw dag!


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>