Romantische trouwjurk van Modeca

Romantische trouwjurk van ModecaAls je nog op zoek bent naar een exclusieve trouwjurk om jouw grote dag extra cachet te geven, dan zal je zeker iets naar je gading vinden in de uitgebreide collectie van het Nederlandse bruidsmodemerk Modeca. Met ruim 70 jaar aan expertise op zak, weet dit merk de nieuwste trends altijd op een geheel eigen manier te vertalen naar stijlvolle trouwjurken met een grote wow-factor.

Neem bijvoorbeeld deze ‘prinsessenjurk’ in delicaat ivoorkleurig tule. Het nauwsluitende lijfje en de schouderbandjes zijn zeer gedetailleerd bewerkt met kant en goudkleurige geborduurde bloemen. Dit is één van de grote trends in bruidsmode voor komend seizoen! Het geeft een erg romantisch effect, zeker ook met de sleep achteraan! Ook aan de rugzijde, is deze jurk een echt plaatje om te zien. Met deze Modeca trouwjurk maak je echt een onvergetelijke indruk!


Klik hier om onze volledige collectie van Modeca te bekijken >>


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>