Stijlvolle cocktailjurk van Sonia Peña

Stijlvolle cocktailjurk van Sonia PeñaWanneer je nog op zoek bent naar een prachtige cocktailjurk voor een chic feest, dan raden we je aan eens in onze collectie avondmode van de Spaanse Sonia Peña te kijken. Sonia Peña creëert haar gesofisticeerde jurken voor moderne, onafhankelijke en elegante vrouwen. In haar nieuwe cocktailcollectie ‘Jungle Stars’ voor herfst-winter 2014-2015 zie je diverse jurken in prachtige edelsteenkleuren zoals smaragdgroen en saffierblauw, maar ook speelse creaties in trendy zwart-wit contrast en mooie ensembles in chique kleuren zoals beige, crème, taupe, goud en brons.

In de laatste categorie valt deze stijlvolle cocktailjurk met bijpassend jasje. De gestileerde belijning volgt je figuur en de lengte tot net boven de knie is erg flatterend. Chic in alle eenvoud door de glanzende stof, moderne print en metallic kleuren.


Klik hier om onze volledige collectie van Sonia Peña te bekijken >>


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>