Heidi en Dirk hernieuwen na 20 jaar hun huwelijksgeloften

Heidi en Dirk hernieuwen na 20 jaar hun huwelijksgeloftenTrue love lasts forever... Het levende bewijs van het feit dat echte liefde en romantiek nog steeds bestaan, zijn Heidi en Dirk. Na 20 jaar houden ze nog steeds evenveel van elkaar, en dat hebben ze uitgebreid gevierd met een hernieuwing van hun huwelijksgeloften op 20 september 2014.

Als bruidsmode- en feestkledingzaak zijn we vereerd dat we deze twee romantische zielen hebben kunnen helpen om van hun dag een extra stijlvol evenement te maken. Heidi schitterde in haar glamoureuze trouwjurk met indrukwekkende sleep van luchtige ruches van Faragé de Paris. Dirk zag er nog even knap uit als twintig jaar geleden in zijn nieuwe trouwkostuum van Javier Arnaiz.


De creativiteit van E&R kent geen grenzen. Heeft u binnenkort een exclusief themafeest op de agenda staan, of zijn jullie zelf ook van plan om jullie huwelijksgeluk te bezegelen met een vernieuwing van jullie trouwgeloften? Aarzel dan niet om eens binnen te springen bij E&R Wedding and Fashion in Beringen. Wij helpen jullie met veel plezier om er een onvergetelijke dag van te maken.