Hoe kies je een mooie verlovingsring?

Hoe kies je een mooie verlovingsring?Het aanzoek is één van de meest romantische momenten in het leven van je geliefde. Niet alleen wanneer, hoe en waar je dé vraag stelt is daarbij belangrijk, ook dé ring. Een verlovingsring uitkiezen is niet vanzelfsprekend… want welk type ring kies je? Eentje van bescheiden formaat of ga je er eerst jarenlang voor sparen? In tegenstelling tot wat wel eens beweerd wordt, is de grootte van de steen geen maat voor jouw liefde. Kies dus eerst en vooral een ring die binnen je budget past, want dat zal in grote mate jouw keuze van het edelmetaal en van de steen bepalen.

Hou bij je keuze van de stijl rekening met de favoriete stijl van je geliefde. Zij zal de ring (normaal toch) haar hele leven dragen en koesteren, dus dan is het fijn als je een ring naar haar smaak hebt uitgekozen. Houdt ze van ingewikkelde designs, ambachtelijk, klassiek of juist strak en modern? Weet je het niet precies? Kijk dan eens naar de collectie sieraden die ze heeft of vraag eventueel iemand die haar goed kent om tips.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>