Hollywood glamour met een trouwjurk van Justin Alexander

Hollywood glamour met een trouwjurk van Justin AlexanderChic, romantisch en met een vintage flair… zo kan je enkele grote trends in bruidsmode 2015 wel omschrijven. Een merk waarbij dit als het ware in de genen zit, is Justin Alexander. Al sinds de start in 1949 heeft Justin Alexander zich de klassieke stijl met romantische details eigen gemaakt. Iedere collectie is modieus maar je herkent toch ook een stevige knipoog naar de glamour van het Hollywood uit de jaren ’40 en ’50.

Hou jij wel van wat gesofisticeerde glamour en romantische sensualiteit? Dan zal een Justin Alexander trouwjurk je vast en zeker aanspreken. Neem bijvoorbeeld deze prachtige kanten jurk uit de nieuwe collectie. Deze A-lijn trouwjurk is voor de meeste bruidjes erg flatterend. Het mooie sweetheart strapless lijfje trekt de aandacht naar je decolleté en rug, en je slanke taille wordt benadrukt door de gedetailleerde en rijkelijke versieringen in zilver en goud borduurwerk. Romantisch en sexy tegelijk!


Klik hier om onze volledige collectie van Justin Alexander te bekijken >>


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>