Van top tot teen party glamour met Benjamin Adams

Van top tot teen party glamour met Benjamin Adams Normaal gesproken zoek je bij een cocktailjurk passende schoenen, maar nu is het andersom. Emmy Rossum en Patricia Arquette gingen je al voor in de prachtige pumps en muiltjes van ontwerper Benjamin Adams. In zijn schoeisel voel je je als een natuurlijke, gracieuze schoonheid. Benjamin Adams weet hoe hij schoenen moet maken, aangezien hij is opgegroeid in een familie van ware ambachtelijke schoenmakers. Dat zie je terug in de details van Swarovski kristallen, lederen voering en lederen zolen van de beste kwaliteit. Het sleutelwoord bij Benjamin Adams is dan ook absolute luxe en stijlvolle glamour.

Op de schoenen van Benjamin Adams kan je niet anders dan verliefd worden. Zoek je er nog een prachtige feestjurk bij om de glamourlook te complementeren? Misschien iets minder bekend is dat Benjamin Adams ook een prachtig cocktailassortiment heeft. Neem bijvoorbeeld deze aansluitende cocktailjurk in metallic zilver. In deze outfit ben jij dadelijk de belle van het (eindejaars?)bal!


Klik hier om onze volledige collectie van Benjamin Adams te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!


Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>