Als een moderne Mata Hari in een cocktailjurk van Sonia Peña

Als een moderne Mata Hari in een cocktailjurk van Sonia PeñaHet exclusieve Spaanse topmerk in bruidsmode en avondjurken, Sonia Peña, heeft voor komend seizoen weer een prachtige, chique collectie uitgebracht. Voor haar nieuwste collectie heeft deze topdesigner zich laten inspireren door Margaretha Geertruida Zelle, beter bekend als Mata Hari. Deze Nederlandse maakte in de beginjaren van de 20e eeuw furore met haar exotische dansen en werd omgeven door talloze geruchten.

De collectie is een prachtige mix geworden van het beste van de ‘roaring twenties’-revival en de mystieke en exotische uitstraling van Mata Hari: marabouveertjes, franjes, pailletten en een spectaculaire hoofdtooi om het helemaal af te maken. In de collectie vind je lange gewaden in rijke, luchtige of glanzende stoffen, maar ook heel wat korte cocktailjurken. Kortom: voor elk wat wils!


Klik hier om onze volledige collectie van Sonia Peña te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg!


Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>