If the shoe fits…

If the shoe fits…Op je trouwdag wil je van top tot teen stijlvol voor het altaar staan. Van je trouwkleed en bruidslingerie tot aan je kapsel, make-up en schoenen: alles moet perfect zijn. Op het gebied van trouwschoenen heb je een grote keuze. De ‘standaard’ feestelijke schoenen die voor de gelegenheid in wit of crème satijn of leder zijn uitgevoerd, hebben de laatste jaren het gezelschap gekregen van luxueuze trouwschoenen. Originele vormgeving, gedetailleerde accenten, Swarovski kristallen… Noem het maar juwelen voor je voeten, zo mooi! Hiermee maak je jouw trouwoutfit echt helemaal af. Je zou er haast continu je jurk voor willen optillen om ze te laten zien… of voor een korte trouwjurk kiezen.

Maar hoe prachtig ook: zorg ervoor dat je trouwschoenen kiest waarop je comfortabel kan lopen. Als het zover is zal je dankbaar zijn dat je schoenen hebt gekozen met een voor jou comfortabele hoogte van hak en een goede pasvorm. En natuurlijk loop je ze voor dé grote dag al eens goed in!


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>