Kies je voor een das of een strik?

Kies je voor een das of een strik?Wanneer je als bruidegom-in-spé je trouwkostuum uitzoekt, heb je heel wat keuzes te maken. Ook wat betreft de details. Kies je bijvoorbeeld voor een das of een strik? Of misschien ben jij wel een type voor een ‘choker’ (halssjaaltje) of een ‘jabot’ (geplooide kraag aan het overhemd)? Beiden wel iets gedurfder, maar wel weer helemaal terug van weggeweest!

Hou je het liever wat ‘klassieker’? Met een das of een strik kan je nooit verkeerd. Wat dassen betreft is de fijne das echt aan een opmars bezig. Hiermee geef je een ietwat rebelse rock-‘n-roll toets aan je outfit. Mag het voor jou wat opvallender? Een das met een barok-motief past bijvoorbeeld helemaal bij een kostuum van Archetipo.


Draag je een smoking of rokkostuum op je trouwfeest, dan kan je natuurlijk ook voor een strik of vlinderdas gaan… geheel in 007-stijl.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>