Laat je bruidskostuum uitstralen wie je bent

Laat je bruidskostuum uitstralen wie je bentGing vroeger alle aandacht uit naar de bruid, dan is dat vandaag de dag wel anders. Ook als bruidegom word je kritisch bekeken! Het gaat met andere woorden om het totaalplaatje: hoe staan jullie samen voor het altaar!

Tegenwoordig zijn strakke, afgelijnde en gecentreerde pakken bijvoorbeeld op-en-top trendy. Welk figuur je ook hebt, met een dergelijk pak oog je elegant. Wil je opvallen? Waarom zou je standaard voor zwart moeten gaan? Durf te kiezen voor een kostuum in een kleur; bijvoorbeeld lichtblauw of kobalt voor een zomers huwelijk of bordeaux voor een winterse bruiloft.


Ben je als bruidegom-in-spé nog op zoek naar het perfecte bruidskostuum? Zorg er dan voor dat je pak past bij de outfit van je bride-to-be, de stijl van je huwelijksfeest én – last but not least- jouw figuur en persoonlijkheid! Zo is een barok-invloed nu super hip, maar deze luxueuze en ietwat ‘overdadige’ stijl moet wel bij je passen.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>