Manchetknopen zijn helemaal de trend voor de bruidegom

Manchetknopen zijn helemaal de trend voor de bruidegomManchetknopen zie je steeds meer opduiken en dan zeker voor een feestelijke gelegenheid zoals een trouwfeest. Ze vormen een stijlvolle eyecatcher en een persoonlijke finishing touch voor je trouwkostuum. Je hebt namelijk zo veel keuze in manchetknopen, dat je hiermee als man een echt statement kan maken.

Kies je voor stijlvol en klassiek, dan heb je een ruime keuze in manchetknopen gemaakt van edelmetaal en/of bezet met edelstenen. Misschien kan je wel de manchetknopen van je vader of grootvader lenen, voor een extra stukje nostalgie of familiegeschiedenis? Je kan ook kiezen voor ludieke manchetknopen voor een wat speelser effect. Denk bijvoorbeeld aan manchetknopen in de vorm van een bruidspaar of in een opvallende kleur. Ook tof is om je paar manchetknopen te laten graveren met jullie naam en trouwdatum.


Wil je graag manchetknopen dragen tijdens je trouwfeest? Hou daar dan rekening mee bij de keuze van je trouwkostuum en overhemd. Het is niet zo dat je je manchetknopen moet aanpassen aan de stijl van je kostuum, maar wel dat je outfit zo gesneden moet zijn, dat je manchetknopen de aandacht krijgen die ze verdienen.


E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>