Stijlvolle feestmode van Gina Bacconi

Stijlvolle feestmode van Gina BacconiGa je binnenkort naar een trouwfeest? Of zoek je misschien nog iets voor een chic communie- of lentefeest? In de nieuwe collectie van Gina Bacconi vind je zeker iets naar je gading.

Gina Bacconi is één van de merken die onder de koepel Shubette vallen, een Brits familiebedrijf met een traditie die teruggaat tot in 1913. Het Gina Bacconi-label heeft zich gespecialiseerd in feest- en avondmode voor de elegante vrouw van boven de 30. Scherpe lijnen en mooie afwerkingen zorgen voor een stijlvol en vrouwelijk silhouet.


Daar is deze stijlvolle cocktailjurk in zacht geel een goed voorbeeld van. De relatief eenvoudige snit krijgt wat meer schwung dankzij de prachtige ton-sur-ton bloemenprint. Het resultaat: een liefelijke, klasse-jurk met een vrolijke, frisse lente-uitstraling.


Klik hier om onze volledige collectie van Gina Bacconi te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>