Elegante cocktailjurk van Gina Bacconi

Elegante cocktailjurk van Gina BacconiBen je binnenkort te gast op een chic trouwfeest en zoek je nog een mooie outfit waarin je een stijlvolle verschijning bent? Bij E&R Wedding and Fashion hebben we naast talrijke collecties voor bruid en bruidegom, ook heel wat moois voor de gehele suite!

Het Britse merk Gina Bacconi maakt onderdeel uit van Shubette; sinds jaar en dag één van de Europese marktleiders op het vlak van feestelijke mode. Het Gina Bacconi-label richt zich met haar feestcollectie op de moderne en elegante vrouw van boven de 30. Dit label is bekend om haar aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De scherpe maar elegante belijning en vrouwelijke pasvorm zorgen ervoor dat je er in een jurk van Gina Bacconi op je best uitziet. Misschien is deze stijlvolle cocktailjurk in pastelgeel met prachtige ton-sur-ton bloemenprint wel iets voor jou?

Klik hier om onze volledige collectie van Gina Bacconi te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>