Stijlvolle verleiding met Pastore

Stijlvolle verleiding met PastoreOp een trouwfeest staat niet alleen het bruidspaar in de schijnwerpers. Ook wie in de suite loopt, wordt aan een kritisch oog van de gasten en passanten onderworpen. Als getuige, zus of beste vriendin van de bruid of bruidegom wil je er uiteraard op je allermooist uitzien. Bij E&R Wedding and Fashion te Beringen hebben we naast een uitgebreide bruidscollectie ook een erg mooie collectie cocktail- en avondkleding voor de dames in de suite.

Pastore is een onbetwiste marktleider op het vlak van suitekleding. In de nieuwe collectie vind je onder meer deze prachtige lange avondjurk. Met deze jurk ben je helemaal volgens de laatste trends gekleed: het kant en de poederroze kleur zijn nu namelijk helemaal in fashion. De belijning is stijlvol en eenvoudig gehouden, maar de lange loopsplit zorgt toch voor een verleidelijk effect.

Klik hier om onze volledige collectie van Pastore te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>