Een trouwkleed in sweetheart-model: een goede keuze

Een trouwkleed in sweetheart-model: een goede keuzeOp je trouwdag wil je er op je best uitzien. Liefst zo slank en elegant mogelijk, met een flinke dosis verleidelijkheid. Die toekomstige man van je mag zich in de handen wrijven,… want wat een bijzondere catch ben jij!

Je hebt geen lichaam van een supermodel nodig om er prachtig uit te zien. Ook al heb je hier of daar een paar kilootjes te veel of vind je een lichaamsdeel minder mooi, met de keuze voor de juiste jurk kan jij je op je best tonen. Leg de nadruk op de uiterlijkheden waarop je trots bent en camoufleer waar je minder tevreden over bent.

Een trouwjurk in sweetheart-model is de perfecte ‘shapewear’. Het strapless sweetheart-lijfje is ideaal voor vrouwen met een niet al te grote boezem, want de zachte ronding van dit model laat je borsten groter lijken. Ben je erg dun? Kies dan voor een mooi uitgewerkte sweetheart neklijn met veel details. Met een dergelijk mooi decolleté verleg je bovendien de nadruk van andere lichaamszones waar je misschien wat minder tevreden over bent, zoals bijvoorbeeld je iets vollere buikje of rondere heupen.

Klik hier om onze volledige collectie van Sweetheart te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>