If the shoe fits…

If the shoe fits…Een belangrijk onderdeel van je outfit op je trouwdag, zijn de schoenen. Vroeger waren de schoenen een ondergeschoven kindje: ‘je zag ze toch niet onder het lange trouwkleed’. Maar tegenwoordig wil je er als bruidje letterlijk van top tot teen onberispelijk uitzien. En als je kiest voor een trendy korte trouwjurk, dan vallen de schoenen natuurlijk pas echt op! Vandaag de dag heb je dan ook ruime keuze in bruidsschoenen: van onopvallend over stijlvol en elegant tot heuse eyecatchers.

Bij E&R Wedding & Fashion hebben we een mooi assortiment schoenen voor bruid en suite van Elata. Dit Italiaanse merk bestaat al sinds 1923 en staat bekend om haar elegante, verfijnde schoenen, gemaakt van topkwaliteit materialen. Comfort draagt dit merk hoog in het vaandel, en dat is maar goed ook. Want als het op bruidsschoenen aankomt, zijn niet alleen de looks belangrijk! Je wil je grote dag toch niet laten verpesten door blaren en wondjes?

Klik hier om onze volledige collectie van Elata te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>