Maak je bruidslook compleet met parels als accessoires

Maak je bruidslook compleet met parels als accessoiresNet zoals kant het altijd goed doet in de bruidsmodetrends, zijn ook parels gedroomde accessoires. Parels zijn, net als kant, namelijk het toonbeeld van tijdloze elegantie en verfijning.

Parels zijn al eeuwenlang populair; in zowat alle beschavingen krijgt de parel bijzondere eigenschappen toebedeeld. De Chinezen gebruiken parels in de geneeskunde en de Mongolen geloofden dat een afkooksel van parels de viriliteit zou verhogen. In India worden parels als talisman gebruikt en de Romeinen beschouwden ze als symbool van macht, wijsheid en geluk. Wellicht ook daarom dat de parel het symbool is voor een 30-jarig huwelijksjubileum.

Parels doen het goed in iedere stijl: van klassiek tot modern en al wat er tussen zit. Zo combineert een haarstuk met parels bijvoorbeeld mooi met een klassiek trouwkleed, maar ook met een bohemian bruidslook. Door hun mooie kleur en glans passen ze bij elke outfit; en ook na je trouwdag kan je de parelketting of -oorringen bijvoorbeeld nog heel gemakkelijk ‘afdragen’. Zo heb je altijd een mooi aandenken aan je grote dag.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>