Moderne elegantie met een trouwkostuum van Ramón Sanjurjo

Moderne elegantie met een trouwkostuum van Ramón SanjurjoHoewel op de grote dag de bruid heel wat van de aandacht naar zich toetrekt, wil je als bruidegom natuurlijk ook knap voor het altaar staan. Tegenwoordig is het zelfs zo dat bruidspaartjes hun outfit qua stijl en uitstraling op elkaar afstemmen. Ben je nog op zoek naar een stijlvol en modern kostuum? Bij E&R Wedding & Fashion bieden we je een uitgebreide keuze aan. Zo hebben we onder andere een mooie selectie trouwpakken van het Spaanse merk Ramón Sanjurjo.

De collectie van Ramón Sanjurjo voor lente-zomer 2015 bestaat uit geraffineerde pakken met een moderne, getailleerde snit, die de contouren van je lichaam volgt. In de collectie vind je moderne smokings en heel wat prachtige driedelige pakken. Je vindt hier voor elk wat wils, zodat je jouw persoonlijkheid goed tot z’n recht kan laten komen. Hou je van extravagante pakken in nieuwe materialen en kleuren met een opvallende print? Of kies je voor een stijlvol effen pak, gecombineerd met een gilet en das met print. Het pak op de foto is een voorbeeld van dat laatste. Blauw is één van de trendkleuren in trouwkostuums voor deze zomer. Ramón Sanjurjo geeft veel van z’n gilets een karakteristieke snit en asymmetrische knoopsluiting mee, die je uit de duizenden herkent. Bij Ramón Sanjurjo vind je vast en zeker een kostuum waarmee je een onvergetelijke entree op je trouwfeest maakt!

Klik hier om onze volledige collectie van Ramón Sanjurjo te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>