Regen op je trouwdag? Geen ramp!

Regen op je trouwdag? Geen ramp!Jarenlang kijk je uit naar die grote dag, je trouwdag, en maandenlang maak je plannen. Maar als je trouwt in België, moet je toch rekening houden met het weer. Natuurlijk hoop je dat op jouw dag 1000 zonnen schijnen, maar de kans is reëel dat de regen net die dag met bakken uit de lucht komt vallen. Laat dit de pret echter niet bederven! Regen wil niet noodzakelijk zeggen dat je hele dag in het water valt! Er wordt zelfs beweerd dat regen op je trouwdag geluk brengt!

Een voorbereid mens telt voor twee. Met de nodige voorbereidingen hoeft de regen helemaal geen stoorzender te zijn. Zorg bijvoorbeeld voor paraplu’s voor jezelf als bruidspaar en je gevolg. Als je er een paar leuke uitkiest, kunnen ze ook als grappige accessoires op foto’s figureren! Zie je jezelf niet met je mooie bruidssandaaltjes doorheen de plassen waden? Zet dan alvast een paar toffe regenlaarzen klaar in de auto… ook hiermee kan je een leuke twist aan je outfit geven. Nog een goede tip is het om een binnenlocatie als back-up plan te hebben voor de fotoreportage… al moet gezegd worden dat foto’s in de regen soms ook erg kunstig kunnen uitpakken. Je merkt het: als je goed voorbereid bent, kan je de regen op je trouwdag zelfs als een pluspunt uitbuiten!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>