De perfecte outfit voor de moeder van de bruid

De perfecte outfit voor de moeder van de bruidTijdens het trouwfeest gaat de aandacht natuurlijk vooral naar het bruidspaar; maar ook voor de moeder van de bruid is vaak een speciale rol weggelegd. Meestal help je als moeder je dochter bij de organisatie van haar grote dag en hou je die dag zelf ook nog een oogje in het zeil, zodat alles perfect verloopt. Je dochter kan voor de volle 100% op je rekenen bij de keuze van haar trouwjurk… en wellicht vraag je ook haar om advies bij jouw keuze voor je outfit.

Er zijn eigenlijk maar 2 kleuren die écht niet kunnen voor de outfit van de moeder van de bruid: wit (want dat is het voorrecht van de bruid) en zwart. Drukke prints kan je beter vermijden, omdat deze nogal storend kunnen zijn. Voor de rest probeer je bij je keuze rekening te houden met de stijl van het bruidspaar. Nog een tip is om even te overleggen met de moeder van de bruidegom; zodat jullie jullie outfits een beetje op elkaar kunnen afstemmen. Het getuigt namelijk niet bepaald van stijl als de ene moeder de andere overtroeft met haar outfit. Kies tot slot voor een outfit waarin je je op je mooist én comfortabel voelt, want dan kan je optimaal genieten van deze grote dag van je dochter!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>