Je feestkleding na het feest nog dragen?

Je feestkleding na het feest nog dragen?Vroeger was het heel normaal om kleding na een feest verder ‘af te dragen’. Je (groot)ouders kunnen je nog vertellen dat de outfit van kerst nadien iedere zondag en pas later ook doordeweeks werd gedragen. Tegenwoordig biedt onze kleerkast ons ieder seizoen heel wat meer keuze; gelukkig maar. Maar waarom zou je jouw feestoutfit niet verder kunnen dragen. In de trend van consu-minderen of gewoon omdat het altijd weer een beetje ‘feest’ is om die kleding te dragen.

Zo kan je een little black dress heel gemakkelijk aanpassen aan de gelegenheid: opgesmukt met bling voor een feest of juist ingetogen voor een zakelijke afspraak. Draag je er een paar slippers of sandalen en een moderne blouse, gilet of jeansjasje over dan kan je de LTB, of een ander feestjurkje for that matter, aan voor een shoppingnamiddag met vriendinnen.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>