Lage of hoge pumps onder je trouwjurk?

Lage of hoge pumps onder je trouwjurk?Op je trouwdag wil je er van kop tot teen goed uitzien. De schoenen vormen dan ook een belangrijk onderdeel van je outfit. Voor veel bruidjes-in-spé vormt de keuze van de bruidsschoenen toch een dilemma. Kies je voor elegant en sexy, dan kies je voor hoge pumps. Maar wil je je dag zonder pijnlijke voeten doorkomen en ’s nachts als een ster op de dansvloer staan, dan kies je misschien beter voor comfort en –dus- voor lage schoenen.

Gelukkig hoeft de realiteit niet zo zwart-wit te zijn. Als je het al gewend bent om hoge hakken te dragen, dan zal het je vast ook op je trouwdag lukken om de hele dag en nacht op elegante stelten te lopen. Het spreekt vanzelf dat je je nieuwe trouwpumps op voorhand wel goed inloopt, zodat je geen last hebt van de blaartjes en bleintjes die eigen zijn aan nieuwe schoenen.

Draag je normaal nooit hakken, dan kan het een goede tip zijn om te kiezen voor pumps met een lagere hak of met een sleehak. Sleehakken zijn nu zeer trendy en je loopt er heel wat stabieler op dan op naaldhakken. Of kies voor een paar chique ballerina’s; want die zijn er ook! Wat tot slot ook nog mogelijk is: neem een paar mooie platte schoenen mee, zodat je tijdens het avondfeest je ‘killer heels’ kan omwisselen voor een wat ‘dansbaarder’ schoentje.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>