Stijlvol voor het altaar in een pak van Archetipo

Stijlvol voor het altaar in een pak van ArchetipoHet Italiaanse Archetipo is echt iets voor de moderne bruidegom, die graag stijlvol maar toch ook een tikje eigenzinnig en origineel voor het altaar wil staan. Archetipo staat voor vooruitstrevende collecties en het gebruik van exclusieve, natuurlijke luxematerialen. De kostuums kennen een uitgekiende snit en een hoogwaardige afwerking. Een Archetipo-trouwkostuum zit je als gegoten. Kijk maar naar de foto hiernaast.

De mooie stof heeft een natuurlijke glans, die mooi past bij de glans van het gilet, de das en het pochet. Archetipo is stijlvol tot in de kleinste details: valt het je op dat de manchetten van het overhemd van dezelfde stof zijn als de das en het pochet en dat het jacquard-dessin van het gilet hierin is verwerkt, maar dan in een andere kleurstelling? Helemaal in fashion op dit moment en dus echt iets voor een trendy bruidegom die zijn eigen stijl en persoonlijkheid wil laten spreken op zijn grote dag.

Klik hier om onze volledige collectie van Archetipo te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>