Stijlvolle romantiek met Affinity

Stijlvolle romantiek met AffinityHet Nederlandse bruidsmodemerk Affinity Bridal Gowns creëert trouwjurken voor een moderne bruid, die weet wat ze wil: iets modieus, iets speciaals, iets ongewoons. De betaalbare designer trouwjurken van Affinity zijn gemaakt van luxe stoffen en kennen een perfecte pasvorm, voor elk figuur. De eerste collectie werd in 2010 gelanceerd, maar Affinity kan buigen op de traditie en ervaring van moederbedrijf Ladybird.

Hou je van stijlvolle romantiek met een moderne look and feel? Dan zal dit trouwkleed uit de nieuwe collectie je zeker aanspreken. Het mooie strapless lijfje, dat prachtig gedecoreerd is, heeft een sweetheart decolleté en loopt vanuit de taille uit in een elegante A-lijn. Het mooie detail in de zij, trekt de aandacht naar je slanke taille. Dit is echt een jurk waarin je je als een prinses zo mooi voelt én je op je gemak weet.

Klik hier om onze volledige collectie van Affinity te bekijken >> E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>