Tip voor een origineel trouwfeest: een gemaskerd bal

Tip voor een origineel trouwfeest: een gemaskerd balWil je graag een onvergetelijk trouwfeest organiseren? Wat dacht je dan van een ‘bal masqué’ als thema. Dit thema past bijzonder goed bij de ‘Paris Chic’-stijl die tegenwoordig populair is en het is al even mysterieus als romantisch.

De traditie van een gemaskerd bal kent haar oorsprong in het 15e eeuwse Italië. Vooral in Venetië werden heel wat gemaskerde feesten georganiseerd; herinner je de scène uit Romeo en Juliet. Een ‘bal masqué’ was in die tijd vooral een uitgelezen gelegenheid om los van de sociale restricties te kunnen feesten, dansen en flirten.

Nu kan het je een zeer origineel en chic trouwfeest opleveren. Denk aan veren, maskers, kandelaars met hoge kaarsen, kristallen kroonluchters en luxueuze stoffen ter decoratie van je feestzaal. En dan nog je gasten: helemaal in een chic kostuum mét bijpassend masker. Je kan er natuurlijk ook nog voor kiezen om een masker voor je gasten te voorzien bij binnenkomst. Alle ingrediënten om er een memorabel feest van te maken, zijn aanwezig. En wat dacht je van de fotoreportage achteraf? Ook meer dan de moeite waard!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>