Wat trekt je aan naar een trouwfeest?

Wat trekt je aan naar een trouwfeest?Je bent uitgenodigd op een trouwfeest! Tof, maar dan rijst de vraag: wat trek je aan? Allereerst zoek je naar tips op de uitnodiging zelf. Vaak zal er namelijk melding gemaakt worden van een dresscode. Bekende dresscodes zijn bijvoorbeeld ‘white tie’ (zij: lange avondjurk met lange handschoenen; hij: rokkostuum), ‘black tie’ (zij: cocktailjurk of lange avondjurk; hij: smoking), ‘cocktail’ (zij: stijlvolle feestjurk; hij: kostuum), ‘tenue de ville’ (zij: mantelpakje of jumpsuit; hij: 3-delig pak) of het recente ‘New York chic’ (beiden: designeroutfit volgens de laatste trends). Of misschien wordt het trouwfeest wel georganiseerd rond een thema? Zoek dan naar een outfit die past bij het thema.

Staat er geen dresscode of thema op de uitnodiging vermeld? Laat je kledingkeuze dan afhangen van het tijdstip van het feest: ben je uitgenodigd voor de receptie of voor het avondfeest? Het spreekt voor zich dat je op een avondfeest chiquer gekleed bent dan wanneer je alleen naar de receptie gaat. Ook de stijl / smaak van het bruidspaar kan je een indicatie geven van welke kant je op kan gaan.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>