Als je haar maar goed zit op je trouwdag!

Als je haar maar goed zit op je trouwdag!De perfecte jurk, mooie make-up en… een bad hair day? Nee toch! Dat overkomt jou niet als je deze handige tips volgt! Ga ruim op tijd op zoek naar kapselinspiratie. Verzamel bruidskapsels die je aanspreken in bruidsmagazines of zoek ze online op. Het sociale netwerk Pinterest herbergt bijvoorbeeld een schat aan informatie! Ga met deze informatie naar jouw kapper. Of kies speciaal voor deze grote dag voor een kapper die gespecialiseerd is in bruidskapsels en hier bijvoorbeeld ook een uitgebreid arrangement voor biedt, compleet met proefkapsel(s). Deze kapper zal je ook deskundig kunnen adviseren over welke bruidslook bij je past. Vertel je kapper zeker over je trouwkleed en het karakter van je trouwfeest, want dan kan hij/zij de look compleet maken.

Om er zeker van te zijn dat je een kapsel en/of haarkleur kiest die echt bij jou én bij (de stijl van) je trouwkleed past, probeer je het liefst al ruim op voorhand eens uit. Heb je jouw keuze gemaakt, dan is het aangewezen om je coupe ongeveer een maand voor je grote dag te laten knippen… op die manier zal het er op de dag zelf erg natuurlijk uitzien! De dag zelf verzorgt de kapper je kapsel en je haar tot in de puntjes, zodat het er perfect uit zal zien!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>