Een maatpak voor de bruidegom

Een maatpak voor de bruidegomWil je op je trouwdag écht een persoonlijk statement maken? Met een maatpak heb je niet alleen een kostuum dat je als gegoten zit, maar kan je ook nog eens al jouw wensen en voorkeuren aan bod laten komen.

Het grote voordeel van een kostuum op maat laten maken, is dat je echt dé perfecte pasvorm voor jouw lichaam kan hebben en dus werkelijk een grote indruk zal maken op je trouwdag. Je kiest zelf de belijning, de materialen en de kleurcombinaties (niet alleen wat betreft stoffen, maar ook qua stikgaren enz). Door je eigen maatpak te laten ontwerpen, kan je ook gemakkelijk je huwelijksthema aan bod laten komen. Je kan er, als je dat wenst, ook een leuke tekst in laten borduren, zoals bijvoorbeeld jullie initialen en de trouwdatum. Ook origineel is om jouw ‘unieke’ maatpak vervolgens te laten kopiëren ‘op maat van’ je zoontje, getuige, vader, beste vriend… Zo hebben jullie allemaal iets heel bijzonders aan!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>