Een mooie bruid lijdt geen kou

Een mooie bruid lijdt geen kouHeb je een trouwfeest in de zomer of nazomer gepland, dan ga je er van uit dat de weergoden je goedgezind zullen zijn. Een voorzienige vrouw houdt echter rekening met het grillige Belgische weer en laat zich niet verrassen door een plensbui of temperaturen die onder het seizoensgemiddelde duiken. Of hou je juist van de romantiek in de winter? Dan ben je maar beter voorbereid op ijzige koude.

Wil dat dan zeggen dat je maar beter geen verleidelijke, strapless bruidsjurk kan kiezen? Helemáál niet! Zorg er gewoon voor dat je een kort jasje, bolero, stola of warme cape bij je hebt. Ze zijn nu trouwens helemaal in fashion! Materialen zoals zijde, cashmere en (nep)bont hebben een chique uitstraling en zijn bovendien heerlijk warm. Laat je cape of jasje qua kleur, stijl en uitstraling aanpassen aan je trouwkleed, dan heb je het niet alleen heerlijk warm, maar zie je er ook nog eens geweldig uit!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>