Romantisch in pastel

Romantisch in pastelDe meeste bruidjes kiezen traditioneel voor een wit of crèmekleurig trouwkleed. Maar voor komend seizoen is er voor een bruid die het wat kleurrijker wil aanpakken, meer dan genoeg keuze. Vooral pastelkleuren, zoals zalmroze, mint, duifgrijs, lichtblauw doen het goed. Een kleur die ook weer helemaal terug is, is ‘blush’. Deze combinatie van beige met een vleugje roze zorgt voor prachtige, romantische silhouetten, zoals je op de foto hiernaast kan zien.

De romantische uitstraling van deze trouwjurk wordt nog eens beklemtoond door het gebruik van zachte, luchtige stoffen en de applicatie van kant met delicaat bloemmotief, op het lijfje en ‘fading’ naar de rok toe. Dit kleed in stijlvolle A-lijn heeft een feestelijke prinsessenlook, een prachtig decolleté en creëert een prachtig, elegant silhouet. Echt iets voor een romantische, moderne bruid!

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>