Tip: etaleer je trouwkleed op een etalagepop

Tip: etaleer je trouwkleed op een etalagepopIn de aanloop naar je trouwdag gaat heel wat van je aandacht uit naar je trouwkleed. Vind je wel het trouwkleed van je dromen? En van zodra je ‘dé jurk’ gevonden hebt, begin je met je zorgen te maken of het nog wel gaat passen op de grote dag. Eindelijk is de dag daar en schitter je in je trouwjurk. De bewonderende blikken van je echtgenoot en van de rest van de genodigden zullen je altijd bijblijven. Maar wat na die dag?

Wil je dé jurk waaraan zoveel mooie herinneringen kleven, niet zomaar in de kast hangen? Dan hebben we een originele tip. Stel je trouwjurk bijvoorbeeld in je slaap- of werkkamer tentoon op een etalagepop. Zo kan je er nog weken- of zelfs jarenlang plezier van hebben! Lijkt het je een leuk idee? Kom gerust eens langs bij E&R Wedding and Fashion, want we hebben nog wel enkele tweedehands paspoppen staan.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>