Bruidsmode trend: kort van voor, lang van achter

Bruidsmode trend: kort van voor, lang van achterEen trend die zich langzaam aan in de bruidsmode manifesteert is ‘bloot’. Denk maar aan mooie trouwjurken met ingenieuze openingen, sexy decolletés en bijzondere ruguitsnijdingen. Een korte trouwjurk is ook zo’n trend, die je steeds vaker ziet.

Wil je sexy met traditioneel combineren, dan kan je voor een ‘kort van voor, lang van achter’ trouwjurk kiezen. Dergelijke trouwjurken zijn ook weer in verschillende lengtes verkrijgbaar, dus je hebt zelf in de hand hoe sexy of sensueel het eindresultaat is!

Het is evident dat een korte(re) trouwjurk je meer bewegingsvrijheid zal bieden dan een strakke, nauw aansluitende jurk of een slim fit zeemeermin model. Een trouwkleed dat vooraan wat korter is, zet bovendien niet alleen je mooie, slanke benen in de spotlight, maar ook je schoenen. Dus hou je van bijzondere of originele en gedetailleerde schoenen, dan kan je ze met zo’n jurk echt in de kijker zetten.

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Klik hier om het volledige aanbod cocktailjurken en trouwjurken te bekijken >>